Hesap Oluştur

Şifremi Unuttum?

OTOMASYON

Bilgi ve birikimlerimizi bir araya getirip sizlere kaliteli çözüm odaklı malzemeler tedarik etmeyi firmamız hedef edinmiştir . PLC VE HMI SCADA üzerine siemens, omron, wipa, telemecanique, kinco gibi markalar ile çalışmaktayız.

 

SIMATIC HMI Comfort paneller %40’a kadar daha fazla goruntuleme alanı sunan geniş ekran formatı sayesinde karmaşık proseslerin bile kolayca goruntulenmesini sağlar. Yuksek çözünürlüklü (7” 800 x 480 piksel, 22” 1920 x 1080 piksel)16 milyon renkli ekran detayl› proses görüntülemesini ve optimum okumayı garanti eder. LED arkadan ayd›nlatma %100’e kadar k›s›labilir ve de¤iflen aydınlık seviyelerine en uygun ayar yapılabilir.

 

Yuksek performansa sahip comfort panellerde sayfa geçişleri hızlıdır. Ekran boyutundan bağımız olarak butun panellerde arflivleme, VBscript, PDF/Excel/Word Viewer, Medya Oynatıcı ve Internet Explorer bulunur. SIMATIC kontrolorle birlikte kullanımda PG/PC gerekmeksizin sistem diyagnostik bilgisi panel üzerinden görüntülenebilir.

Speed7 teknolojisi ile birlikte dünyanın en hızlı PLC’lerini imal ederek PLC pazarında da ilklere imza atan Vipa GmbH, dünya üzerinde 54 ayrı ülkede temsilcisinin bulunduğu ve yaptığı teknolojik yatırımlarla endüstriyel gelişmelerde belirleyici bir rol üstlenmiştir.

S7200-S7300-S7400 CPU ve Saha montaj kitlerinde satış ve teknik hizmet

http://www.bilisimotomasyon.com/userfiles/images/Schneider-tmc-bilisim.jpg

Schineider twido, schineider modicon, schineider mc4 gibi kontrol üniteleri satış ve teknik hizmet

 

Weidmuller, omron saha montaj kitleri,

 

Hız Kontrol, Saha Enstrümantasyon Cihazlarının Satışı ve Teknik destek hizmetleri sunmaktayız. Ac motor hız kontrol cihazları, elektrik motorlarının hızlarını ve çalışma parametrelerini elektronik olara kontrol eden cihazlardır.AC motor  sürücüler endüstriyel uygulamalarda geniş bir yelpazede kullanılmaktadır. Sabit hız her koşulda, tüm işlemler için uygun değildir, hız ayarı ihtiyacı duyulan tüm uygulamalarda hız kontrol cihazı kullanılmak zorundadır ve hız kontrol takılan cihazlarda cihazın gücü ile motorun gücü eşdeğerdir yani  takılan cihazın yapılan işe uygun olması gerekir. burda fuji frenic motor sürücüleri,emotron hız kontrol cihazları,invt motor hız kontrol ve sürücü cihazları ve fuji hız kontrol cihazları ailesinin üyesi olac frenic multi,mini,mega,eco,hvac,aqua gibi modelleri invt motor sürücülerinin modelleri olan chf100a,chv100,gd10,gd100,gd200 gibi modelleri ve emotron markasının vfx,fdu,msf gibi  cihazları Gıda karıştırıcıları veya elektrikli matkap gibi tanıdık aletler veya daha güçlü versiyonlarında, büyük ısıtma ve klima sistemlerinde hava akımı ayarını sağlamak amacıyla, vinç kedi,köprü,yürüme motoru hız kontrolu, konveyör uygulamaları, akışkan pompa motoru kontrol uygulamalarında değişken hızlara ihtiyaç duyulmaktadır.

http://www.bilisimotomasyon.com/userfiles/images/emetron-tmc-bilisim.jpg   http://www.bilisimotomasyon.com/userfiles/images/yaskawa-tmc-bilisim.jpg

AC motor sürücüler ile; normal çalışma da potansiyel bir hız kontrolü yaparken aynı anda sistemde motorun ihtiyaç duyduğu gücü motora vererek maksimum verim ,motorun gerek duyduğu kadar enerji göndererek minumum enerji sarfiyatı yaparak enerji tasarrufu da sağlarsınız.

 

Servo , herhangi bir mekanizmanın işleyişini hatayı algılayarak yan bir geri besleme düzeneğinin yardımıyla denetleyen ve hatayı gideren otomatik aygıttır. Robot teknolojisinde en çok kullanılan motor çeşitidir. Bu sistemler mekanik olabileceği gibi elektronik, hidrolik-pnömatik veya başka alanlarda da kullanılabilmektedir Servo motorlar da çıkış; mekaniksel konum, hız veya ivme gibi parametrelerin kontrol edildiği bir düzenektir. Servo motor içerisinde herhangi bir motor AC, DC veya Step motor bulunmaktadır. Ayrıca sürücü ve kontrol devresini de içerisinde barındırmaktadır.

 

Dijital Kutlesel Debimetre Yuksek hassasiyetin gerekli olduğu ozellikle iletkenliği olmayan sıvıların ve gazların akış, yoğunluk, kütle ve sıcaklık ölçümmleri ve dozajlama uygulamalarında kullanılır. Buhar, gaz ve sıvıların hacimsel ve kutlesel akış ölçümünde kullanılır.

Kompak tip, Tmax 2400C icin single transmitter, 0/4-20 mA çıkışlı + darbe çıkışlı, 24 V DC besleme, paslanmaz celik sensor IP66/67 Elektromagnetik Debimetre Minimum iletkenliği 5 μS/cm. olan su uygulamalarında kullanılır. EN1092-1/DIN flanşlı norm,karbon celik flanşlı malzeme, NBR hard rubber astar, Hastelloy C-276 elektrod  ısı kontrol cihazları,sayıcılar,ampermetreler,voltmetreler,enerji analizetörleri,pıd kontrol cihazları,dijital takometreler,iş güç saatleri,analog zaman röleleri,yıldız üçgen röleler gibi bir çok ölçüm ve kontrol cihazları

   

Ağırlık ölçme sistemlerinde kullanilmak üzere yük hücresi yani loadcell, dijital gösterge tansmiter ve indikatör ,montaj aksesuarlari, termokupl ve değişik tipte sensörler

 

Enkoderler, Endüktir Sensörler, Kapasitif Sensörler, Ultrasonik Sensörler, Basınç Sensörleri, Sıcaklık Sensörleri, PH Metreler, Debimetreler, Oksijen Sensörleri, CO2 Sensörleri, Manyetik Silindir Sensörleri, Minik Fotoseller, Standart Fotoseller, Lazer Fotoseller, Silindirik Fotoseller,i Kontrast Algılayıcılari, Renk Algılayıcılar, Çatal Tip Sensörler, Luminans Algılayıcılar, Mesafe Ölçerler, Kalınlık Ölçerler, Işık Perdeleri, Görüntü İşleme /Akıllı Kameralar, Güvenlik Bariyerleri, Güvenlik Anahtarları, Güvenlik Röleleri Güvenlik PLC leri, Sabit Barkod Okuyucular, 2B Barkod Okuyucular, El Tipi Barkod Okuyucular, Lazer Ölçüm 

 

TOP

otomasyon