Hesap Oluştur

Şifremi Unuttum?

Konveyör

 

 

Günümüzde seri üretim yapan tüm tesisler, gelişmiş teknolojiye uyumlu otomasyon sistemleri kullanmaya yönelmekte. Konveyörlü taşıma ve montaj hatlarının otomatik kontrolü, önemli ölçüde hız, zaman ve verimlilik kazandırır. Hammadde, yarı mamüller ve nihai ürünlerin fabrika içerisinde efektif taşınması, sınıflandırılması ve ayrıştırılması, proses otomasyonun üretimdeki en etkin kullanım alanlarından biridir.

Taşıma

Ürün taşımada biriktirme, dağıtma, yükseltme, ayırma, yön değiştirme, aktarma ve trafik kontrolü gibi süreçler kullanılırken, birbirine paralel konveyörler kullanılarak montaj hatları için palet taşıma çözümleri de hazırlanabilir. Üretim hattı makinaları arasında taşıma, depolar arası taşıma, barkodlara göre ürün ayırma gibi olanaklar da sağlanabilir.

Analiz

Görüntü işleme tekniklerinin gelişmesiyle birlikte, ürünler üzerinde her tür inceleme, kusur ve defo tespiti, uyumluluk analizi gibi pek çok gelişmiş teknolojiler uygulanabilir.

Paketleme

Nihai ürünün sevkiyata hazır hale gelmeden önceki aşaması olan paketleme, ambalajlama, kolileme, koli bantlama, koli tartım gibi tüm üniteler, entegre çözümlerle tam otomatik hale getirilebilir.

 

 
TOP

konveyor